Mexicaanse avond

Een thema avond die wij met groot succes op diverse locaties tot een festijn hebben geleid. Thema-avonden brengen wij steeds weer met groot plezier en zijn een ultieme balans tussen veel aandacht voor sfeervolle aankleding van de ruimte, exclusieve gerechten, sfeervolle muziek en een passend drankarrangement. Al deze ingrediënten zijn inclusief de totaalprijs die u voor deze avond betaalt.

Tijdens de Mexicaanse avond wordt U buiten ontvangen op een Mexicaanse markt met een scala aan Mexicaanse producten waar exclusief voor u de tequila, corona, chorizo en gamba´s van de grill gratis zijn te verkrijgen. Bij de schoenpoetser kunt u op eigen risico uw schoenen laten poetsen en ons Mexicaans duo brengt u muzikaal in de stemming.
Het dorpshuis van het plaatsje Kolderiko vormt het tafereel van een avond vol Mexicaanse gezelligheid in de decordoek van vergezichten.
We serveren een vijfgangen menu met een uitgebreid entree van salades, kip, kaas en rosbief. Achtereenvolgens volgen de maissoep, spoom, hoofdgerecht (spare ribs, taco’s, mais, rauwkost, sesamkip, vis en olijvenbrood) en een nagerecht op authentieke Mexicaanse wijze.
Uniek in themaland is dat wij alle gerechten aan tafel uitserveren .
Gedurende de avond wordt u verrast op wijngieten, live muziek en een Mexicaanse schone die tatoeages bij u maakt. Naar keuze kunt u het laatste uur gebruiken voor een Mexicaanse disco of voor een shake wedstrijd en limbodansen.

Prijzen:
€ 65,- op basis van bovengenoemd arrangement inclusief onbeperkt bier, wijnen en frisdranken bij een bezetting van minimaal 50 personen.
€ 72,50,- op basis van minimaal 40 personen
€ 60,- op basis van minimaal 70 personen.

De Mexicaanse avond is geschikt voor gezelschappen vanaf 40 personen, maar kan ook vormgegeven worden in onderdelen als een buffet.
Voor de grotere bedrijfsfeesten maken wij een offerte op maat, waarbij het mogelijk is buffeteilanden vorm te geven, een band te boeken, een waarzegster(s) in te huren, typetjes te laten rond lopen en interactieve mogelijkheden te bieden.